Gel na ruční mytí nádobí s Aloe vera Aiwysnow 400 ml

Kód: 2061
129 Kč / ks 32 Kč / 100 ml
Skladem

Novinka zimy 2021. Gel na ruční mytí nádobí s obsahem Aloe Vera. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přednosti a vlastnosti

  • Jedinečná receptura s hypoalergenní parfemací rozmanitých sladkých květinových a ovocných vůní.

  • Tvoří bohatou pěnu a důkladně odstraňuje i silnou mastnotu, připáleniny a zaschlé zbytky jídla.

  • Velmi šetrný k pokožce Vašich rukou, vhodný také pro suchou a citlivou pokožku.

  • Prostředek je vysoce koncentrovaný, účinkuje okamžitě a pro důkladné umytí stačí pouze velmi malé množství.

  • Příjemnou parfemaci ucítíte během samotného mytí, na nádobí však nezanechává žádné stopy.

  • Obsahuje výhradně přírodní látky šetrné ke zdraví i k přírodě.

Návod k použití

  • Můžete jej používat neředěný nebo ředěný v poměru 1 díl přípravku:3 dílům vody.

  • Při ředění doporučujeme přidat do 400 ml roztoku jednu čajovou lžičku kuchyňské soli (NaCl), která zlepší hustotu naředěného přípravku a zvýší lesk umytého nádobí.

  • Přípravek můžete aplikovat také přímo na houbičku.

davkovani

 

Složení

5-<15 % aniontové povrchově aktivní látky, 5-<15 % amfoterní povrchově aktivní látky, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, <5 % Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, parfémy, Potasium Sorbate, Sodium Benzoate.

Varování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů. Uchovávejte na suchém místě v originálním obalu při pokojové teplotě (do 25 °C). Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Spotřebujte do: data na obale.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ruční mytí nádobí
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: